Arbejdstitel: Hjemad

Rejsefortælling

Imens jeg venter på at afvikle mit blood bowl-scenarie på årets Fastaval. Jeg arbejder så små på mit næste scenarie og denne gang skal det været stort og episk. Kort fortalt handler det om fem soldaters rejse hjem efter Den Store Kaoskrig. Ved krigens afslutning er de på den østlige front i Kislev og deres hjem ligger tusind mil syd på i byen Meissen i Solland/Wissenland.

På hjemrejsen kommer vores helte igennem store dele af den østlige del af Imperiet, de kan vælge lidt forskellige veje, men kommer helt sikkert igennem 18-19 steder/scener. Det er et virkelig langt scenarie – jeg tænker at det skal løbe over en hel dag.

Personligt har jeg ikke spillet særlig meget i den del af Imperiet, så det er også interessant at udforske de østlige provinser.

Persongalleri

På nuværende tidspunkt handler historien om Albert von Sudenhul, Johan Flinter, Zwerg the Dwarf, Pflug og Marco Manner. De er alle fra det sydlige Sudenland og har haft militær tjeneste i det 2. Wissenlandske regiment. Hvorfor de rejser alene hjem ved jeg ikke endnu. Måske skal Albert, der er adelig hurtigt hjem pga. en arv/bryllup eller lignende. Måske er de simpelthen blevet væk fra deres regiment og endt sammen med nogen tropper fra Ostermark, som jo ikke skal helt så langt som vores helte.

Lidt mere om hovedpersonerne

  • Johan Flinter er et uægte barn af en baron i Sudenland og har en åndelig interesse. Måske bliver han præst undervejs på hjemrejsen, måske finder han sit kald af anden vej på rejsen
  • Zwerg the Dwarf er, ja, dværg. Måske er det for plat at han hedder Zwerg, men jeg synes det kunne være interessant at have en dværg med på rejsen. Jeg tænker han er en blanding af Gotrek og Flint, men mere vred
  • Pflug er stor, bondsk og queer as fuck. Måske er h/n kvinde, måske er h/n mand, måske er det ret ligegyldigt
  • Marco Manner er halvtileaer og dandy. Der skal nok bygges lidt mere på det koncept
  • Albert von Sudenhul er som sagt adelig og på vej hjem til et bryllup/arv/noget politisk artigt. Jeg er usikker på om der skal være en adelig med eller om det er en darling. Der ville være noget fint ved at det bare er fem bunderøve, som er på vej hjem.

Karakterudvikling

Mekanisk har jeg tænkt mig, at binde karakterudviklingen op på personlighedstræk, som der er en gevinst for at spille på (det kunne være xp eller bonusterninger eller en anden slags point) og at hovedpersonerne har mulighed for at skifte profession undervejs. Professionerne giver adgang til nye egenskaber og evner.

Derudover har jeg overvejet om nogen af spilpersoner skal have mulighed for at dø i løbet af fortællingen. Og om der så skal stå nye spilpersoner klar, som man kan overtage og spille, hvis ens første spilperson er røget i svinget.

 

2 thoughts on “Arbejdstitel: Hjemad

    1. johs Forfatter

      Ok, måske har jeg ikke helt overvejet vredheden nok.
      Fedt at du synes det lyder fedt. Men ville du bruge en hel Fastaval-dag på det?

      Jeg tænker, at hvis jeg kun 20-25 spillerne på Fastaval så skal jeg også have dem i lang tid!

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.