Grunge City Gangrel

Dette er en 90’er Vampire julekalender.

 

pearl-jam-logoPolly blev embraced til en Pearl Jam koncert i hendes hjemby Aberdeen, Washington af en sød fyr, der viste sig at være en vampyr ved navn James. I virkeligheden har Polly aldrig været særlig vild med Pearl Jam. Hun var mere en Nirvanapige, nu var hun vel mere en Nirvanavampyr.
De første par nætter efter embracet hang James ud med hende og fortalte hende lidt om efterlivet som Vampyr, men så blev det søndag og han skulle videre nordpå.

De sidste 5-6 måneder siden koncerten har Polly bare hængt ud i og omkring Aberdeen. Hun har overvejet at rejse indtil Seattle, men har ikke rigtig kunne overskue det. Selvom hun drømmer om at bryde op, rejse ud og finde andre vampyrer hun kan slå følgeskab med, bliver det ikke rigtig til noget. Så i stedet drømmer hun om at en gruppe vampyrer vil komme forbi og simpelthen samle hende op. At de tager hende med.

Polly har lært sig selv at jagte uset og ellers bruger hun nætterne på at læse eller høre Nevermind på hendes discman. Der er alligevel aldrig noget seværdigt på tv midt om natten.

2 thoughts on “Grunge City Gangrel

  1. Thomas Jakobsen

    Igen har Johs ramt tidsånden (eller i hvert fald som jeg husker den). Er meget spændt på om der kommer en Tremere der spiller Magic the Gathering (eller er det i virkeligheden mere et Ventrue spil?)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.