Carroburgs “helte”

Som sagt så spillede vi i mandags og der blev lavet spilpersoner.

WFRP

4 medlemmer af Carroburg Bürger Forening…

Rottefænger Wolfgang Waisenhaus

Rat Catcher spillet af Lars

Wolfgang er en lidt for velklædt rottefæng. Han er pragmatisk og tyvagtig. Måske derfor bliver han ofte brugt når der er rotteproblemer hos det bedre borgerskab. Bruger humor til at sløre sin skam over at være fra et børnehjem. Mener selv, at han er barn af en eller anden adelig.

Wolfgang har måske en helt gemt i sig, som venter på at en større fjende (rotte?) viser sig.

Tømrermester Baltrok Norgrinsson

Dwarf Tradesman spillet af Oliver

Velintegreret indvandrer fra Karak Khadrin, der tålmodigt tolererer menneskenes tåbeligheder og forsøger at være en god borger.

Isenkræmer Engelbert Baumann

Burgher spillet af Jonas

Ung ejer af en lille rodet isenkræmerforretning. Har et sideerhverv med at sælge ydelser – såsom at smugle ting ud/ind af byen. Ingen familie.

Tænker meget på byens fattige og deler penge og mad med gadens små eksistenser.

Første manden Erwin Veis

Burgher spillet af René

Første mand i Hr. Schmidts Kleiden und Wein butik, der importere vin og klæder fra Brettonia. Kun første klasses varer naturligvis.

Hr. Veis har et brændende ønske om at være vigtig, få magtfulde poster og gør ofte og højlydt opmærksom på sine bedrifter i håb om at blive hørt af de rigtige. Han tager gerne hele æren eller nedtoner de andres vigtighed, så han selv står i bedre lys. Han er gift med Rosalinde, der om muligt er endnu mere ambitiøs på sin mands vegne.

…Og 1 håndlanger

Slagsbroren Beril Voight

Protagonist spillet af Martin

Bertil er en ung mand på 21, oprindelig hesteavler, men mistede sin kone og 2 børn til sygdom, mistede sit job og faldt til flasken (for et års tid siden).

Han er en god mand, der har givet efter for sorgen og vreden og magtesløsheden, og er blevet en slagsbror og drukkenbolt, i sin rasen mod verden. Men det er ikke fordi han vil. Han vil helst have sit liv tilbage, men kun vreden og brændevinen og de blodige knoer er tilbage.

Han er ikke medlem af Carroburg Bürger Forening, men bliver brugt som håndlanger af dem. Så gør han sig mere ædrulig, føler sig nyttig og vil gerne hjælpe og føler kortvarigt en samhøighed. Men når opgaven er slut, falder han i flasken og voldens magt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.