6: Bandekrig

carroburg-faktaBag denne låge gemmer sig the gangs of Carroburg:

Sidste sommer blev Don Bella, Carroburgs korpulente gangsterboss dræbt i forbindelse med et simpelt røveri. Tyvene slap væk, men greb ikke magten i Carroburgs underverden, hvilket skabte et magtvakuum. I en naturlig forlængelse, der af er de forskellige gade og strædebander gået i kødet på hinanden i forsøg på at tilrane sig flere territorier. Byvagterne og Duke von Bildhofens andre folk formår ikke at lukke ned for de mere og mere voldelige sammenstøt mellem banderne.

Pt. kæmper den ostermarkske Bratva, van der Aanvaller-banden fra Marienburg og Carroburg Straßenjungen (en sammenslutning af lokale bander) om magten. Bratva, der er kommet ned sammen med flygtninge fra nord og øst, er de mest voldelige. Janus van der Aanvallers bande, der sidder hårdt på salg af narkotikum og andre forbudte varer, har flest ressourcer. Den kaotiske Carroburg Straßenjungen har hjemmebande fordel. På den måde er der endnu ikke en af de tre fraktioner som har fået overtaget. Især fordi ingen af de tre for alvor har de samme politiske forbindelser som Don Bella besad.

Dette var fakta til spilgangen Carroburgs stræder

2 thoughts on “6: Bandekrig

    1. johs Forfatter

      Det er et godt spørgsmål. Gangsterne er der stadigvæk, men de holder lav profil, da der samtidig er interne magtkampe i Tileanske mafia i resten af Imperiet (primært i Aldorf og Nuln). Det var der også før den gamle Don døde og han var en vigtig spiller i denne magtkamp.

      Derudover er der ikke en naturlig leder og aftager af Bella’en.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.