14: Carro-Bowl

Her d. 14. er der en amerikansk football bag lågen.

carroburg-faktaI Nachgeheim-måneden ,før høsten går i gang, spilles Carro-Bowl, der er en Blood Bowl-turnering mellem Reikland Reavers, Middenheim Marauders, Marienburg Sea Rats og det lokale hold Drakwald Pistoliers. I min udgave af The Old World findes der Blood Bowl, men det er ikke Blood Bowl som i figurspillet.

Kun menneskehold og hold det low key

Først og fremmest er Blood Bowl en menneskesport, dvs. at der kun findes menneskehold! Der findes dværge, elvere, et par halflings og endda en enkel ork, der spiller Blood Bowl, men de spiller alle sammen på ”menneske”-hold. Orken holdes selvfølgelig i fangeskab når den ikke spiller.

Derudover er Blood Bowl generelt mere low key end i figurspillet. Selvom det er en stor ting når hold gæster ens hjemby, så er der ikke helt ligeså mange tilskuere som i figurspillet. Der findes ikke motorsave – ej heller i Blood Bowl. Spillerne har mindre og ikke så moderne rustning på under kampene som figurspilsfigurerne har. Sidste, men ikke mindst, så er Blood Bowl stadigvæk et voldeligt spil, men ikke helt så voldeligt som figurspillet.

De fire hold

Der er dog noget fra figurspillet som jeg har beholdt. Griff Oberwald er kaptajn for Reikland Reavers. Mighty Zug (der også spiller for Reikland Reavers) er en af ligaens største og stærkeste mænd.

Middenheim Marauders kan prale af at havde ikke blot en, men to af de få dværge blood Bowl-spillere, nemlig Gurhammerson-brødrene.

Marienburg Sea Rats udmærker sig ved 1) at de har en elf-griber på deres hold og 2) at de er kendt for deres kollektive og voldsomme drukturer, der gør at de klart spiller bedst i starten af turneringen.

Drakwald Pistoliers udmærker sig ved at være lokale helte, der dog næsten aldrig vinder en kamp.

Carro-Bowl vindere de sidste 15 år

De fleste år vinder Reikland Reavers turneringen, Drakwald Pistoliers aldrig. I 2516, 2517, 2519 og 2520 var der et femte hold med i turningen, nemlig Averland Longhorns.

Vindere per år (2515-2529):

2515: Reikland Reavers

2516: Reikland Reavers

2517: Reikland Reavers

2518: Middenheim Marauders

2519: Averland Longhorns

2520: Reikland Reavers

2521-2524: Aflyst pga. kaoskrigen og eftervirkninger af den

2525: Reikland Reavers

2526: Marienburg Sea Rats

2527: Middenheim Marauders

2528: Middenheim Marauders

2529: Reikland Reavers

2530: I år.

Dette var fakta til spilgangen Enhver given Festag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.