En tanke om ""

 1. Kristian Lund

  …Første akt er bygget op til klassisk intrige; Peter ved at Maria er lesbisk, Maria ved at John er begyndt at gå i buddhistisk tempel og John ved at Leah’s kæreste er sort, og Leah ved at Peter går til læsegruppe-møder om Marx. Hold øje med disse relationer og magtforhold – hvis en ikke kommer i spil, så hjælp spilleren på vej (et andet familiemedlem kan have hørt rygter og spørge).
  Der er en vigtig pointe i, at alle spillerne har fået deres information via en serie Facebook-beskeder og grupper – Farfar Michaels forstår ikke det fjerneste af en computer (som den down-to-earth, republikanske, warm-blooded og gudsfrygtige amerikaner han er) og ingen har altså brugbare beviser. Spillet handler altså tilsyneladende om at få hinanden og andre familiemedlemer overbevist – eller slå en handel af med hinanden om arven.

  I andet akt (Middagen) skal alt dog gå galt, og videoer og billeder fra college bliver vist frem – her bliver målet at forklare og udpensle hinandens “synd” så tydeligt at familiens patriark forstår det, men uden at gøre det helt tydeligt hvad man er ude på.

  I tredje akt (Kampen) skal der hintes og mindes om hvad hinanden har lavet af “ulykker” – der kan trækkes i land, loves og igen forhandles…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.