Fuck miljøet

Frit efter Jonny Hefty:

”Der er alt for mange forfatter i københavn/ der gerne bloger/ der er alt for mange bloger/ der gerne vil forfatter/ det holder lige så lidt som patter/ på min fatter/ på fastaval/ maskeri/ eller hvor kan de ikke li/ at udøve lidt vaskeri?

Kalder kalder københavn/ alt for meget narrativt fastelavn/ alt for mange der er uopdragen/ skyldes det måske afsavn?/ til en fyr der både har j/ og ohs i sit navn?/ jøps gøps/ det tror jeg nok!”

Jeg bliver nok aldrig rapper. Det er også ok, for jeg ved at gå i fladspin over alle de blogs, der er i dette lille miljø. Jeg synes lidt vi alle skriver om det samme og ind i hinanden. Det er nok lidt, fordi Peter er så rocker sej til at lave fede ting til miljøet. Tak Peter! Din Feedreader er rocker, men har gjort noget ved blogverden. Nu hænger den sammen og jeg er ikke kun sikker på det kun er godt. Jeg ved når Sanne skriver noget og jeg ved når Nis skriver. Det er fedt. Men også lidt uoverskueligt. Jeg skal jo også se Carnivale og tag nogle årsværk. Feedreaderen betyder også at der er masser der ved når jeg skriver. Ikke at jeg ville det anderledes, men det har lagt bånd på mig. Eller jeg er kommet til at lægge bånd på mig selv. Men det skal jeg jo bare udover igen. Dette er den sorte forsyning og bare fordi de andre skriver fornuftige ting, kan jeg godt scanne min røv ind og kalde det et scenarie.

Så fordi jeg vil vise mit frisind, som en socialdemokrat iført anorak og bar røv i regnvejr og fordi jeg har bestået min Kritik Historie eksamen i dag, plus jeg har fået den nye MacBook ind af døren, vil jeg gakke lakke pakke tre poster. Ok?

Og for resten, der findes ikke dårlige spiller på conner. Conspil er altid en del rollespil og to del pædagogik. Spillerne skal jo havde en masse med tilbage til deres kampagnespil i provinsen. Det er stadigvæk der der bliver spillet det fedest rollespil. Også selvom du holdt op med at spille i ’85. Fastaval er fedt, men Vensilds Warhammerkampagne er så meget vildere.

12 tanker om "Fuck miljøet"

 1. Lars Andresen

  Hey: Carnivale er for fed!

  (Lægge bånd på dig selv? God damn! Hvor lidt rock’n’roll er det? Du har ret. Det skal du bare udover igen. Sig til dig selv, at du kun skriver for dig selv og for os tre-fire sørgelige tosser, der gider at læse det).

  Svar
 2. Munkholt

  >>Dette er den sorte forsyning og bare fordi de andre skriver fornuftige ting, kan jeg godt scanne min røv ind og kalde det et scenarie.

  Det var du vel aldrig i tvivl om? Svært blogsfæren til.

  Tillykke med din MacBook. Sort?
  Nåja, og eksamen: yay.

  Svar
 3. Per

  Mand, jeg fik en ny 14″ iBook sidste mandag (arbejdet betaler, heldigvis), bestilt to dage efter MacBook’en kom. Så jeg vil have lov til at være bitter: godt det ikke er mig der har wide screen. Og så kun 13″. Pff.

  Tillykke med eksamen Johs!

  Svar
 4. johs

  Bitter pille. Jeg har vendte på MacBook’en. Det er ikke så meget wide screen, som det er den nye processer jeg gerne ville have. Ligenu skal den dog lade op, det lille pus. Jeg forstår ikke helt det der brugsanvisning omkring optimering: “Afmonter strømforsyningen, mens MacBook er tændt, og start den fra batteriet” – er det meningen at jeg skal tage den af opladningen imens den er tændt, slutte den og tænde den igen?

  og tak 😀

  Svar
 5. Peter Fallesen

  Hmm… MacBook… lyder meget radikalt på den café latte-kreativeklasse-agtige måde (gad vide om der er andre måder?). Ej, tillykke med eksamen og den nye ‘puter. Ser også frem til min sommerferie begynder om 26 timer.

  Svar
 6. Magnus

  Forbandet være tømmermænd! Men Johs du er velkommen i mit hiphopband… jeg er producer og b-rapper! Når du kommer til kbh skal vi ud de rigtige steder med din lille ny og være smarte! Det må være muligt at finde nogle piger til at ligge i ske med når nu anders ikke vil…

  Svar
 7. johs

  og Peter F: Marx og Foucault ville vælge Mac! – og selvom Michel måske lidt var, så var Karl ikke latte-mand.

  – og sommerferie? Den starter først efter d. 3 juLI … hvilket også betyder at jeg er nødt til at droppe Roskilde i år – der var ellers et fornuftigt program for en gangs skyld. *suk*

  Peter D-O: 😀

  Svar
 8. Vensild

  Takker fordi du kalder min kampagen “videre”

  Egenlig tror jeg at jeg kan køre den pga NBH og alle de scenarier jeg har skulle spillede for dem, samt vores kampagner, samt indspark på Fastaval.
  Hvor meget der er Fastaval-lært, og hvor meget der er kommet gennem kampagne/one-shots med drengene og endeløse diskusioner om kampagner og at bygge verdener med Harild ved jeg ikke helt…

  Glæder mig til at se din maskine

  ++LVH

  Svar
 9. johs

  Hey jeg skriver “Vildere” med “l”, men der er måske noget ved endelsen.

  Men ja man kan lærer en del på valen. Helt sikkert. Men jeg tror jeg skal være spiller i nogle år før jeg kan være conspilleder igen. Der er for lidt i det for mig.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.