Første post

Klokken er mange og jeg skal op klokken 7 imorgen. Men jeg skulle lige havde grafikken på plads, hvilket den næsten er nu. Der er lige noget med overskriften der skal lave lidt om.

Senere kommer der nok også mere substantiel tekst… forhåbentlig!

10 tanker om "Første post"

 1. Peter Dyring-Olsen

  Hej, hej,
  Fedt med endnu en blog. Og tak for linket.
  Spillede du ikke med, da jeg var SL på Lømler på Fastaval 2003???

  Svar
 2. johs

  Til Peter:

  Jo, jeg var en af de heldige sammen Olle – det var rocker. Det er en god blog du har, selv om jeg savner flere smagsdomme.

  Til Mr. Munkholt: tak og ligeover.

  Svar
 3. Olle Jonsson

  Oh, rollespil. Those were the days.

  Jeg holder meget af mindet af de øller vi drak på trapperne til den fine skole det år, med Århus forårssol i øjnene. René og Johs snakker sig trætte om mærkeligheder fra Aalborg og jeg prøver at lære dansk.

  Skeje ud med Peter Dyring som spilleder som bare trykker på alle knapper samtidig, og med Johs som nervøs Lømmel. Phew. Og så fik jeg tegne Jesus på et papir.

  Hurra for Johs’es blog. Så skal der linkes i blogrollen, og feedreaderen skal opdateres.

  Svar
 4. johs

  til Peter:
  Ja, det var et godt spil! Der er elementer derfra jeg stadig prøve, at bruge når jeg rammer noget rollespil.

  til Olle:
  Det var vist en ret vigtig con for os begge på mange måde (nok også for nogle andre). Udover de rare samtale på den hyggelige blanding af dansk/svensk/ålborgensisk, husker jeg det også som en af de bedste conner på mange måde: der var nogle gode scenarier, det var min 2. fastaval efter min pause fra valen på en 4-5 år, der var mange søde mennesker også var der faktisk forårssol.
  Men det vigtigste for dig var vel mødet med hende der, der sendere blev din forlovede – jeg var der næsten da det skete og er stadigvæk stolt af det.

  Svar
 5. Pingback: Status < Sort Forsyning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *